Eenheid in verscheidenheid

Ondernemer
Beste taxi ondernemer,

Bel7x7taxi.nl zorgt dat iedereen snel en gemakkelijk het beste regionale taxibedrijf kan bellen. Wij willen met bel 7x7 taxi de drempel tot de beste taxidienstverlening verlagen, door de beste taxibedrijven van Nederland met een gemakkelijk te onthouden telefoonnummer (7x7) bereikbaar te maken.

Voor klanten is het telefoonnummer landelijk uniform, voor de taxi-branche is het regionaal gedifferentieerd. De klant komt met 7x7 taxi altijd bij de dichtstbijzijnde deelnemende taxi ondernemer uit. Voor de deelnemende taxibedrijven is het landelijk eenduidige telefoonnummer een voordeel door de snel groeiende nationale bekendheid van het 7x7 nummer.

De innovatie van de communicatie, die wij voor de nabije toekomst voorzien, heeft tot doel de taxi branche te ondersteunen met communicatie en vraagt de deelnemers om inbreng en draagvlak, hiertoe zal bij voldoende belangstelling een "stichting belangenbehartiging bel 7x7 taxi" worden opgericht. Een slim netwerk waarbij de deelnemende taxibedrijven meer business aantrekken door samenwerking met behoud van zelfstandigheid en concurrentiepositie.
Bel 7x7 taxi brengt vraag en aanbod dichter bij elkaar. Innovatie en communicatie breng de sector ongekende mogelijkheden. Samenwerking maakt alles mooier.
Bent u geïnteresseerd in deelname aan het netwerk Bel7x7taxi.nl? Er zijn nog enkele regio's te gunnen. Dus als uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet en u bent actief in een van de regio's laat het ons dan weten door uw gegevens achter te laten via het contactformulier

Samenwerking in de sector  

De landelijke campagne levert de aangesloten taxibedrijven extra ritten op.
De taxibedrijven betalen een kleine vergoeding per gesprek.
Voor de klant is het puur gemak en in het hele land eenduidig.

Landelijk taxi nummer 7 x 7

Innovatieve in communicatie naar de klant vanuit een landelijk netwerk.

Landelijk taxi nummer 7 x 7

Digital Disruption. Uber in Nederland. Tijd om samen te werken in de sector.
7x7 brengt eenheid in verscheidenheid.

Landelijk taxi nummer 7 x 7

Voordelen voor de sector

Groei
Betere bezettingsgraad tegen geringe kosten

Deelname aan bel 7x7 taxi levert de geselecteerde taxibedrijven meer ritten, dus extra opbrengsten tegen geringe kosten.

Netwerk
Deelname aan een landelijk netwerk

Door samen te werken in dit landelijk initiatief verbreed u uw netwerk op landelijke schaal en werkt u samen met gekwalificeerde ondernemingen buiten uw regio onder de vlag bel 7x7 taxi.

Innovatie
Marketing & Innovatie

Bel 7x7 taxi verzorgt de marketing campagne op landelijke schaal, dat levert u extra ritten / klanten op tegen een kleine vergoeding per gesprek. Innovaties in communicatie in uw belang is onze volgende stap.

Opbrengst
Wat levert het op?

Door de eenduidige toegang voor de klant te combineren met de diversiteit aan regionale taxibedrijven ontstaat een win win situatie. De extra business die dit voor de deelnemende taxibedrijven oplevert is transparant.

Samen verder

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het netwerk bel7x7taxi.nl? Als u voldoet aan de gestelde eisen voor kwaliteit en kwantiteit, laat het ons dan weten door het invullen van uw gegevens op het antwoord formulier.